Čistá reklama - reklama na chodníku - reverse graffiti

1.    Po navrhnutí a odsúhlasení ceny nám dodáte inštrukcie so zameraním na cieľovú skupinu, kampaňové ciele a želané mestá a miesta na umiestnenie Čistej reklamy. Naše služby zabezpečujem prevažne v Bratislave, po dohode však vieme však pokryť územie celého Slovenska. V spolupráci s partnerom vám vieme ponúknuť taktiež aplikácie v Českej republike.


2.    Pošlete nám predlohu na šablónu ideálne vo formáte v krivkách (ai, indd,...). Vieme, však spracovať aj formáty ako jpeg, png, pdf alebo iné. V prípade ak nemáte hotový svoj návrh ani jeho presnú predstavu, vieme poskytnúť poradenstvo a pomôžeme vám vybrať alebo priamo navrhnúť šablónu, ktorá bude vhodná na efektívnu reklamu. Vašu predlohu môžeme zmeniť na formát šablóny a vytvoriť mosty a medzery na miestach, kde to bude potrebné.


3.    Po zrealizovaní šablóny sa reklamy môžu umiestniť na vami vybrané miesta alebo na dobre viditeľné mieste, kde sa pohybuje veľa ľudí. Máme k dispozícii zoznam overených a odporúčaných lokalít a s ich správnym výberom vám radi poradíme. Najväčší úspech sa dosiahne na znečistených miestach, betónových povrchoch a vhodných asfaltových chodníkoch. Práve tam bude reklama najvýraznejšia. Na mnohých typoch povrchov (kocková dlažba, kamienkové asfaltové povrchy, atĎ..) sa reklamy nemusia objaviť, alebo nebudú dobre viditeľné. Preto ja správny výber aplikácie veľmi dôležitý.


4.    Po ukončení kampane zhotovíme fotografiu, každej reklamy a umiestnime ju na náš ftp server, kde si ich budete môcť pozrieť a stiahnuť.


5.    Zabezpečíme záujem a pozornosť pre značky a produkty vašich klientov. Je to vysoko efektívne a viac ako 68 % našich klientov sa k nám znova vracia vďaka úspešnosti predchádzajúcej reklamy.